1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Днес откриват изложение за енергия, отпадъци и интелигентни градове

Днес откриват изложение за енергия, отпадъци и интелигентни градове

Наред с българските участници ще се представят решения и иновации от още 13 страни

15-та специализирана изложба за Югоизточна Европа  за интелигетни градове, енергийна ефективност и управление на отпадъците ще отвори врати за посетителите днес. По време на тридневната изложбена част са предвидени и конференции, съобщиха организаторите. Според тях бумът в разработването на технологии за възобновяема енергия и прецизно управление на отпадъците налага тяхното внедряване в бизнес средата и домакинствата с цел опазване на околната среда.

Децентрализацията на пазара и растящата нужда от рентабилни и екологични решения събират на едно място производители и търговци, инвеститори и потребители. Наред с българските участници ще се представят решения и иновации от още 13 страни.

Управлението на отпадъците и рециклирането също ще бъде силно застъпено.

Изложението ще предложи възможности за дистрибуция и нови инвестиции. Посетителите ще се запознаят с предимствата от внедряване на иновации, които намират приложение в индустрията, селското стопанство, общини и домакинства. Земеделието ще бъде застъпено в конферентната част от форума.

Тазгодишното издание ще бъде място за представяне на продуктови презентации и делово договаряне. Посетителите ще се запознат с новостите и иновациите, а в конференциите ще се обсъждат политиките в обхванатите от изложението сектори.

Автор: Данаил Андреев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.