1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. „Еко регата чиста Струма” ще чисти реката от боклуци

„Еко регата чиста Струма” ще чисти реката от боклуци

Всеки включил се в почистването ще бъде награден с безплатно спускане по р. Струма

Нестандартно почистване на боклуците по р. Струма с рафтинг лодки и каяци ще се проведе на 17 и 18 юли. Желанието на организаторите от Adventure net  и Global Vision Circlе е да върнат приятната природна гледка по поречието на р. Струма в района на Кресненското дефиле, известно с континентално – средиземноморския си климат и високата концентрация на видове растения и животни.

Идеята е да се съберат всички организатори, инструктори, приятели, клиенти и желаещи ентусиасти и с малко доброволно усилие да почистят реката, докато се забавляват! Всеки включил се в почистването ще бъде награден с безплатно спускане по р. Струма с рафтинг лодка или каяк. А вечерта - парти с диджеите Dancing Angel и Olaja от организацията Global Vision Circlе.

Домакин на събитието ще бъде Рафтинг кемп Adventure net (намира се в самото начало на Кресненското дефиле, по поречието на р. Струма след втория тунел от Благоевград). Река Струма е най-известната база на рафтинг и каяк клубовете от София, където се организират пускания за всички желаещи, а също и единственото място за провеждане на ежегодните републикански състезания по рафтинг и каяк.

За повече подробности, връзка с организаторите www.adventurenetbg.com 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.