1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Министър Нона Караджова ще проведе пресконференция за Иракли

Министър Нона Караджова ще проведе пресконференция за Иракли

Снимка:

Тя ще представи информация, изискана от РИОСВ – Бургас

Министър Нона Караджова ще проведе пресконференция, на която ще представи информацията, изискана от РИОСВ – Бургас, за реализирането на инвестиционно предложение за изграждане на ваканционен комплекс в местността Кладери, землището на село Емона, община Несебър.

Пресконференцията ще се състои днес, 14 януари, от 12,00 часа, в сградата на МОСВ на ул. Уилям Гладстон” 67, зала Партер, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Припомняме ви, че днес граждани ще излязат пред сградата на Народното събрание, обединени в протеста „Долу ръцете от Иракли!". Призивът им е това да е последният протест за Иракли. От 17.30 ч. екоактивистите ще се съберат пред паметника на „Св. Патриарх Евтимий" (Попа), оттам шествието ще продължи по ул. „Граф Игнатиев" и „Цар Освободител" и ще приключи в 18.30 ч. пред парламента.

Гражданите ще се съберат, за да изразят несъгласието си с поредния проект за застрояване на брега. Организатор на протеста е гражданска инициатива „Да спасим Иракли". Освен на сайта на гражданската инициатива, покани се разпространяват и чрез социалната мрежа Facebook.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.