1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Разнообразни атракции са подготвили участниците в предстоящите изложения в Международен панаир Пловдив

Разнообразни атракции са подготвили участниците в предстоящите изложения в Международен панаир Пловдив

От 20 до 24 март дните на семейството, свободното време и хобито ще съчетаят бизнес и шоу

Разнообразни атракции са подготвили участниците в изложенията, които ще се проведат от 20 до 24 март 2013 г. в Международен панаир Пловдив. Това съобщиха от панаира. Дните на семейството, свободното време, хобито и модата съчетават бизнес и шоу, дават възможност за запознаване с много новости и за забавления. Над 700 експоната включва Националната трофейна изложба, представена от Съюза на ловците и риболовците в България. Посетителите може да ги разгледат в палата 7, а всички деца ще получат подаръци – ранички, мушами за риболов, козирки, съобщиха организаторите.

Това е една от най-атрактивните прояви в рамките на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2013“, която се открива на 20 март. Разходки с пони за деца, демонстрации с ловни соколи, стрелба с лък и въздушна пушка, демонстрации с прабългарски оръжия са другите събития от програмата.

Най-големият бръмбар в света, наречен Голиат, може да се види в сбирката, предоставена от Природонаучния музей в Пловдив. Насекомото е с дължина 13 сантиметра. Освен него, са показани видове от цял свят, тропически пеперуди и минерали, добити в Източните Родопи. За любознателните ще има прожекции на филми, разказващи за животни и растения, и фотоси от новите модули на музея.

Уъркшоп за аранжиране на букети допълва изложението „Цветна пролет 2013“, започващо на 20 март. Работилницата за флорални декорации ще бъде отворена на 21 и 23 март в палата 3.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.