1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Стартира ПРОГРАМА „ЗЕЛЕНА СОФИЯ“ на Столична община за 2016 г.

Стартира ПРОГРАМА „ЗЕЛЕНА СОФИЯ“ на Столична община за 2016 г.

Крайният срок за подаване на проектните предложения е до 06.06.2016 г.

Стартира процедурата за кандидатстване по ПРОГРАМА „ЗЕЛЕНА СОФИЯ“ за 2016 г. на Столична община. Целта на Програмата е да обедини желанието и усилията на община и граждани, за да бъдат облагородени обществени зелени площи и междублокови пространства. 

За шеста поредна година на база одобрени по Програмата проекти Столична община ще предостави посадъчен материал – фиданки, храсти и цветя; паркова мебел – пейки, беседки, кашпи, кошчета за отпадъци: инструменти за поддържане на засадената растителност и други на етажни собствености, неправителствени организации и читалища, които със своя доброволен труд и творчески идеи да ги вложат в създаването и развитието на зелени пространствата около блоковете, на зони за отдих и социално общуване. 

Крайният срок за подаване на проектните предложения е до 17,00 ч. на 06.06.2016 г. в деловодството на районната администрация, на територията на която ще се изпълнява проекта. Допустими за кандидатстване за облагородяване са САМО терени – общинска собственост.

Документи и подробности за програмата може да видите ТУК

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.