1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Утре ще преобладава слънчево време

Утре ще преобладава слънчево време

Максималните температури ще са между 10 и 15 градуса, в югозападните райони до 18 градуса

През нощта в Източна България времето ще остане облачно, а в останалите райони ще е предимно ясно. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, в отделни котловини до минус 3 градуса, по Черноморието - 8-10 градуса, в София - около 3 градуса. Утре в източните райони ще бъде облачно, информира БТА. 

В останалата част от страната ще преобладава слънчево време, с по-значителна слоеста облачност и с мъгли над отделни райони в сутрешните часове. Ще духа слаб, в Югоизточна България до умерен, вятър от североизток и изток.

Максималните температури ще са между 10 и 15 градуса, в югозападните райони до 18 градуса, в София - около 12 градуса. По Черноморието ще бъде облачно и на места, главно в южния участък, ще преръми.

Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 12-13 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14 градуса, а вълнението на морето - 2-3 бала. В планините ще бъде слънчево със слаб до умерен вятър от изток и североизток. Максималната температура на 1 200 метра ще е около 8 градуса, на 2 000 метра - около 3 градуса.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и слабо ще се понижи. В неделя, 31 октомври, времето в по-голямата част от страната ще е слънчево. В сутрешните часове - в низините и котловините, ще има мъгла или ниска облачност, която през деня ще намалява.

Предимно облачно ще остане в източните райони. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните - между 13 и 18 градуса. В планинските райони ще е слънчево, в низините - сутрин ще е студено и с мъгли. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.