1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Информационна среща на тема: Как ОСП подкрепя младите хора и успешно внедряване на дигитални технологии в земеделското производство

Информационна среща на тема: Как ОСП подкрепя младите хора и успешно внедряване на дигитални технологии в земеделското производство

 

На 18 септември 2019 г. (сряда) от 10:30 часа във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в гр. Пловдив ще се проведе информационна среща на тема: „Как ОСП подкрепя младите хора и успешно внедряване на дигитални технологии в земеделското производство“.

Информационната среща е част от информационна кампания по проект „ОСП – от полза за всички нас“, която се изпълнява от АГРО ТВ, в партньорство с www.agro.bg и списание АгроКомпас, с финансовата подкрепа на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ на Европейската комисия.

В събитието участие ще вземат лектори от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в гр. Пловдив, експерти от Министерството на земеделието, храните и горите, Селскостопанска академия, Държавен фонд Земеделие, Националната служба за съвети в земеделието, представители на Националната асоциация на младите фермери в България.

Информационната среща ще бъде заснета от АГРО ТВ и ще бъде излъчена в програмата на Телевизията.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.