1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Уебинар на тема „Бъдещето на общата селскостопанска политика. Преходният период и реформата след 2022 г."

Уебинар на тема „Бъдещето на общата селскостопанска политика. Преходният период и реформата след 2022 г."

 

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България организира уебинар на тема „Бъдещето на общата селскостопанска политика. Преходният период и реформата след 2022 г.“, който ще се проведе онлайн на 25 февруари 2021 г., четвъртък, от 13:00 до 14:30 ч. Събитието ще се излъчва на живо по АгроТВ, интернет сайта на AGRO.BG, YouTube канала на AGRO.BG и по Facebook страниците на медиите ни.
 
В уебинара ще вземат участие евродепутатите Елси Катайнен, Асим Адемов и Атидже Алиева-Вели и пълномощният министър Снежана Благоева.
По време на събитието ще бъдат представени настоящите правила за земеделските производители по време на преходния период и обсъжданите насоки на реформата на ОСП след 2022 г. Ще бъдат разяснени основните позиции на различните политически групи по отношение на новите изисквания и мерки, които се очаква да бъдат заложени в новата ОСП, както и преговорните позиции на България.
 
Ще бъдат обсъдени въпроси за връзката на ОСП с други инициативи на ЕС като стратегията „От фермата до трапезата“, Зеления пакт. Предвидено е събитието да протече с 30-минутна панелна дискусия и 60-минутна дискусия с въпроси от публиката.
 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.