1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. 5 години Борсова информация по АГРО ТВ

5 години Борсова информация по АГРО ТВ

Мотото на рубриката гласи - Успехът на един бизнес идва с информацията!

Екипът на Борсова информация по АГРО ТВ отбеляза своя 5-ти рожден ден. Рубриката всеки ден дава полезна и актуална информация за търговията на зърнените и маслодайните култури на световните борсови пазари. През почивните дни водещият Данаил Андреев вече 5 години съобщава и данни за пазарната конюнктура в България.

„Търговията с агрокултурите е динамична и бързо променяща се. В рубриката екипът очертава пазарните тенденции при зърното, представя прогнози и дава думата на анализаторите, които да ориентират земеделските производители за цените на агрокултурите. Получената добра оценка за работата ни от срещите с фермерите е признание за важността на Борсовата информация и за доверието, което са ни гласували", каза водещият Данаил Андреев. Земеделците приветстват работата на целия екип на АГРО ТВ.

„Борсовата информация е важна част от програмата на АГРО ТВ. Данаил Андреев работи с много хъс и ентусиазъм, амбиция и отговорност. Пожелавам му още много успехи!", заяви управителят на телевизията Светла Стефанова-Гърбешкова.

Екипът даде дума, че ще продължава да е в центъра на борсовите пазари за агрокултури и с ентусиазъм да предава надеждна информация към зрителите. Мотото на предаването гласи - успехът на един бизнес идва с информацията!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.