1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Българска бизнес делегация на посещение в Република Узбекистан

Българска бизнес делегация на посещение в Република Узбекистан

Ще бъдат подписани няколко официални договора за икономическо сътрудничество между представители на българския и узбекския бизнес

Делегация на Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК) ще посети Република Узбекистан в периода от 19 до 23 април 2021 г.
Събитието е организирано на високо държавно и бизнес ниво и е по официална покана от “Агенцията по регулиране на пазарите с тютюневи изделия, алкохолни напитки и развитие на винарството” към Министерския съвет на Република Узбекистан.
В рамките на своя престой делегацията, водена от г-н Веселин Халачев – председател на ОБК, ще се срещне с министри, представители на търговската палата и бизнес организации от Република Узбекистан.
 
Узбекският бизнес проявява интерес към:
- лозарство, винопроизводство и изграждане на шата
- земеделие и животновъдство
- текстилна и шивашка промишленост
- туризъм
- козметика и парфюмерия
- производство на химически продукти и пластмасови изделия
- машиностроене
- иновации, дигитализация, роботизация
- зелени технологии
- възобновяеми енергийни източници
- други
 
По време на посещението ще бъдат подписани няколко официални договора за икономическо сътрудничество между представители на българския и узбекския бизнес.
 
За допълнителна информация, свързана с възможностите за участие с презентационни материали, връзки с компании от Република Узбекистан и др., пишете на: office@ubclubs.eu или office.ubclubs@gmail.com.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.