1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Изложение „Доверете се на българското“ стартира в събота

Изложение „Доверете се на българското“ стартира в събота

Ще се предлагат стоки от различни сектори на икономиката

Третото издание на търговското изложение „Доверете се на българското“ стартира на 1 ноември 2014 година в Национален дворец на културата (НДК)-София. Официалното откриване ще се състои в централното фоайе на НДК, събота, от 11.30 часа.

Над 100 български производители, търговци, предприемачи ще представят продукцията си до 9 ноември 2014 г. на щандовете на експозицията. На вниманието на посетителите ще се предлагат качествени български стоки от различни сектори на икономиката - храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци. Участието в изложението дава възможност за фирмено представяне, презентации на продукти и директна среща на бизнеса с потребителя.

По време на експозицията ще се проведе среща на изложителите с ръководството на БТПП, юристи и анализатори от Палатата, на която ще бъдат дискутирани широк кръг въпроси и проблеми, свързани с дейността на фирмите-участващи в „Доверете се на българското“.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.