1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Над 200 фирми на изложение в Добрич

Над 200 фирми на изложение в Добрич

 

Над 200 фирми са подали заявка за участие в международното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се открива в Добрич на 29 август. Експото ще предостави общо 15 000 квадратни метра на участниците.
На панаира ще бъдат демонстрирани едро - и малогабаритна селскостопанска техника, машини и съоръжения за животновъдството, за фуражното производство и хранително- вкусовата промишленост, парници и оранжерии, технологични линии за почистване и сортиране на семена, сушилни инсталации и други. Последните новости в селскостопанската техника ще покажат компании от Австрия, Италия, Холандия, Русия, Румъния, Турция, Молдова, Полша, Чехия и други страни.
Добруджанският земеделски институт край Генерал Тошево, Институтът по растителни генетични ресурси в Садово, Институтът по земеделие в Карнобат и други научни звена също ще имат свои щандове. Предвидено е изложение на елитни животни - едър и дребен рогат добитък, свине, птици, зайци, както и на ветеринарно-медицински препарати. Четиринадесетото издание на панаира по традиция ще връчи приз на най-добре представилите се българска и чуждестранна фирма-производител. "Селското стопанство и всичко за него" ще продължи до 2 септември./monitor.bg

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.