1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. НАЗ организира Десети Юбилеен Национален Агро Семинар

НАЗ организира Десети Юбилеен Национален Агро Семинар

Членовете на НАЗ ще могат да вземат участие и да зададат своите въпроси към представителите на държавната власт в рамките на конференцията

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира своя Десети Национален Агро Семинар. Тази година е и първият юбилей на най-голямото събитие в земеделския сектор. Конференцията ще протече под надслов „Българско зърно за добра храна!“.

Събитието ще се състои на 24 и 25 ноември 2022 г. в Гранд Хотел Пловдив, град Пловдив.

Поканени са президентът Румен Радев, министърът на земеделието Явор Гечев, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Георги Тахов, както и представители на министерството и ДФЗ.  Членовете на НАЗ ще могат да вземат участие и да зададат своите въпроси към представителите на държавната власт в рамките на конференцията.

Националният Агро Семинар се утвърди като водещо престижно събитие в календара на земеделските производители, предоставящо възможности за срещи и дискусии относно най-иновативните и оптимални решения в областта на Зърнопроизводството.

Семинарната програма ще включва и презентации от партньорски компании, дискусии по актуални за бранша теми и обмяна на опит с гост-лектори. Ще бъде представен и първият по рода си цифров иновационен хъб за земеделие, който има за цел да обедини всички заинтересовани страни в агросектора с цел развитие на сътрудничество и създаването на съвместни разработки в полза на земеделските производители.

Генерален спонсор на Десетия Юбилеен Национален Агро Семинар е Агрополихим.

Лектори на втория ден от семинарната програма ще бъдат компаниите Синджента, БАСФ, НИК, Кортева, Екодарпол, Байер, Суммит Агро, ЮПЛ, Ню Сийд, Лимагрейн и Лебозол.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.