1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. ПроКредит Банк удължава промоцията по депозити за физически лица и фирми

ПроКредит Банк удължава промоцията по депозити за физически лица и фирми

До края на месец май всеки клиент, който открие стандартен 12-месечен депозит в лева, ще получи годишна лихва от 6.00%

До 31 май 2011 г. се удължава промоцията по депозити за физически и юридически лица на ПроКредит Банк. Банката предлага на своите клиенти по-изгодни условия по всички новооткрити 12-месечни стандартни депозити и гъвкавите депозити ПроВлог в лева и евро.

До края на месец май всеки клиент, който открие стандартен 12-месечен депозит в лева, ще получи годишна лихва от 6.00%, а в евро – 4.50%. При гъвкавия едногодишен депозит ПроВлог в лева годишната лихва, която банката предлага е 5.85%, а в евро – 4.00%.

Клиентите на ПроКредит Банк могат да довнасят суми по стандартен срочен депозит неограничено, по всяко време и без такса. ПроКредит Банк предлага удобството, клиентите да имат достъп до спестяванията си от всеки клон на банката в страната. Депозитът е без такса за откриване и обслужване. Клиентите, които открият нов депозит в банката могат да се възползват от специални условия по отпускане на кредит, овърдрафт или кредитна карта, при бързо одобрение и отлично обслужване.

Клиентите, които внасят парите си в депозит ПроВлог, получават по-висока доходност при максимално гъвкави условия – в случай че изтеглят част или цялата сума от депозитната си сметка, те получават лихвата за най-близкия изминал фиксиран период. И за двата депозита, клиентите на ПроКредит Банк имат възможност да изберат къде да се натрупват лихвите – по същата или друга избрана от тях сметка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.