1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Свищовският Винпром участва на изложение в Москва

Свищовският Винпром участва на изложение в Москва

„PRODEXPO 2011" ще се проведе в руската столица от 7 до 11 февруари

Винпром Свищов ще представи продукцията си на муждународно изложение за хранително-вкусова промишленост и винопроизводство в Москва. Българският щанд, който включва общо 13 български фирми, се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Той ще заема площ от 98 кв.м. Изложението „PRODEXPO 2011" ще се проведе в руската столица от 7 до 11 февруари.

Освен свищовският Винзавод свои продукти ще представят предприятия от цялата страна, които се занимават с производство и търговия на високоалкохолни напитки и вина, производство и търговия с рибни консерви, месни и готвени ястия, отглеждане на лозя и изкупуване на грозде, сладкарска и хранително-вкусовата промишленост.

„PRODEXPO" е едно от най-авторитетните изложения в областта на хранително-вкусовата промишленост и винопроизводството. От 1994 г. изложението се организира ежегодно. Последното издание миналата година е посетено от над 60 000 търговски посетители, участие са взели около 2 000 фирми, чиито щандове са били разположени на 40 000 кв. м изложбена площ.

Финансовото подпомагане за участие на българските фирми в тазгодишното изложение се извършва с европейски пари по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия", по който Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е институционален бенефициент.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.