1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Зам.- министър Костов участва в откриването на 15-то ловно и риболовно изложение Рамбуйе в Париж

Зам.- министър Костов участва в откриването на 15-то ловно и риболовно изложение Рамбуйе в Париж

Снимка:

Министерството на земеделието и храните и Изпълнителна агенция по горите участваха със свой собствен щанд, които бе 12 кв.м.

Зам. – министърът на земеделието и храните  доц. д-р Георги  Костов   участва в откриването на 15-то международно изложение „Salon International de la Chasse de Rambouillet”, гр. Париж, Франция.

Министерството на земеделието и храните и Изпълнителна агенция по горите участваха със свой собствен щанд, които бе 12 кв.м.
            
България  се представи с ловни трофеи, отстреляни в страната. В сбирката са включени капитални трофеи от благороден елен и дива свиня, трофеи и препарати от елен лопатар, сръндаци, муфлони, диви кози, глухар и ловни птици. В рамките на изложението  бяха презентирани възможностите и условията за ловен и алтернативен туризъм у нас. България  предлага условия за лов на едър и дребен дивеч във всички държавни ловни стопанства. Ловно стопанство Буковец участва със самостоятелен щанд. През следващата година всички участници от България ще участват с един общ щанд на изложението, подчерта зам.-министър Костов.
            
По време на изложбата посетителите видяха пълна гама от ловно и риболовно оборудване и екипировка, стоки и услуги за хоби, пътешествия и туризъм, произведения на изкуството на ловна тематика, книги и специализирани издания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.