1. Начало
  2. Новини
  3. Пчеларство
  4. Повече от 100 фирми ще участват в международното изложение по пчеларство в Плевен

Повече от 100 фирми ще участват в международното изложение по пчеларство в Плевен

Изложението ще е съпроводено с богата съпътстваща програма, в която са включени лекции, презентации и дискусии

Повече от  100 фирми от 12 държави ще участват в осмото международно изложение "Пчеларство - Плевен 2010", съобщиха организаторите от компанията "Партнерс експо" предаде dnevnik.bg. Изложението ще се проведе от 12 до 14 февруари в сградата на Сити център "Мания тауър" в града. Форумът се организира от "Партнерс експо" ООД и областния  пчеларски съюз със съдействието на всички браншови организации в страната.

На изложението ще бъдат представени последните новости в областта на пчеларското оборудване и инвентар, ветеринарни препарати, пчелни продукти, опаковки, етикети, специализирана литература и други. Заедно с българските производители на изложението ще се представят и фирми от Италия, Германия, Англия, Полша, Сърбия, Финландия, Румъния, Македония, Турция, Финландия, Унгария и Франция. За пръв път се очаква да се представи и холдинг от Китай, който се занимава с производство на пчеларско оборудване. Изложението ще е съпроводено с богата съпътстваща програма, в която са включени лекции, презентации и дискусии. Ще бъде обсъждана и особено актуалната в момента тема за генно модифицираните храни.

Призове за най-проспериращ млад пчелар за 2009 г., за най-голяма инвестиция в пчеларството, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината и за най-атрактивно представяне на форума също са част от програмата. Пчеларското изложение ще бъде съпътствано и от  изложение по растениевъдство, на което производители, дистрибутори и вносители ще представят семена, посадъчен материал,  лозички.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.