1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Една мечта се превърна в реалност

Една мечта се превърна в реалност

И изложители, и посетители си тръгват с прекрасни спомени от агрошоуто „БАТА АГРО”

Динамично, атрактивно и ползотворно беше първото издание на изложението „БАТА АГРО” в Стара Загора провело се от 11 до 15.05.2010 година. На него под открито небе бяха представени най-новите световни машини и технологии, а гостите на изложението видяха техниката и оцениха достойнствата й в реални работни условия, дори имаха смелостта сами да подкарат най-новите и модерни трактори.
На „БАТА АГРО” бяха показани машини с различни цветове и с различни марки и мощности, произведени от конкурентни производители. Но това, което ги обединява е, че са най-последните достижения на индустрията и всеобщото мнение е, че този технически напредък трябва с много бързи темпове да бъде внедрен в нашето земеделие.
Изложителите застанаха зад позицията, че клиентите трябва да бъдат по-смели, когато искат да правят инвестиции в земеделска техника. Очакванията за добра реколта тази година и първите признаци на съживяването на икономика са основните фактори, които провокираха интереса на посетителите към представената на изложението техника. В отговор на това се осъществиха много бизнес контакти и се сключиха успешни сделки.
Намеренията на организаторите от Българската асоциация на търговците на агротехника са това изложение да стане традиционно и дори да разшири обхвата на представяните продукти.  
„Една мечта се превърна в реалност” – така председателят на УС на БАТА Христофор Бунарджиев определи осъществяването на това първо по рода си агрошоу в България.

БАТА АГРО” приключи успешно – и за участниците, и за гостите. Общите надежди на всички са да започне нормализирането на икономическата обстановка, което да отключи процеса към инвестиции в земеделска техника, а положителният ефект от повишената рентабилност ще бъде усетен във всички сектори на селското стопанство.

Повече информация в сайта на изложението www.bata-agro.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.