1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Красиви музикални вечери за 115-те празници на розата в Казанлък

Красиви музикални вечери за 115-те празници на розата в Казанлък

Официалното закриване на Фестивал на розата 2018 ще бъде на 3 юни от 20,00ч.

Община Казанлък ще подари на своите жители и гости няколко красиви музикални вечери в богатата празнична програма на Фестивал на розата 2018.

На 1 юни - празник на град Казанлък очаквайте в петъчната вечер от 22,00ч. празничен концерт на едни от най-обичаните български популярни изпълнители Любо Киров и Маргарита Хранова и техни незабравими хитове на площад „Севтополис“.

2 юни, събота, по случай 100 години лютиерство в България, Музей на розата и концерт от 19,00ч. на елитните музиканти от камерен оркестър „Софийски солисти“ и техния изискан класически репертоар. Същата вечер на площад „Севтополис“ от 22,00ч. ще започне пищният спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ и виртуоза Веселин Кузмов – гайда.

Официалното закриване на Фестивал на розата 2018 на централния площад в града ще бъде на 3 юни, неделя вечерта, 20,00ч. с  концерт на младите дарования на българската музикална сцена Ива и Велислава Костадинови, наследили огромния талант и любовта към българския фолклор на легендарната народна певица Гуна Иванова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.