1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. На първа есен с нова песен

На първа есен с нова песен

Певицата Цветелина, ще направи музикален подарък на своите почитатели

С настъпването на астрономическата есен, певицата Цветелина, ще направи музикален подарък на своите почитатели.

Тя запази за десерт специалното изпълнение на песента „Зайди, зайди”, която е и последната песен сдобила се с видео версия от фолклорния албум „Завръщане към корените”.

С това, този проект се превръща в първия албум на певицата, който е със 100% видео версии на всички песни. Главната заслуга е на екипа на Агро Тв, чието рекламно лице е Цветелина.

По този начин албума „Завръщане към корените” е достъпен за всички почитатели на българския фолклор, чрез интернет пространството, където могат да се гледат свободно.

Благодарение на Агро Тв и Фен Фолк Тв, които са нейни медийни партньори, всички песни от „Завръщане към корените” достигат и до телевизионните почитатели на фолклорната музика.

За Цветелина песента „Зайди, зайди” е много свидна, тъй като й е любима от дете. А видео версията е заснета на едно скъпо за сърцето й място, където обича да се усамотява и зарежда за нови вдъхновяващи проекти. Това е Чинаровата гора, гордостта на село Белащица, в близост до Пловдив. По този начин тя иска, макар и на видео, да пренесе зрителите в този уникален по рода си резерват. Също така се надява, хората да пожелаят да го видят и на живо, защото усещането според изпълнителката, да пристъпиш в този храм на природата е неповторимо. Възможността да се докоснеш до чинари на стотици години, а едно от тях на над 1200г., е спиращо дъха преживяване.

„Ние сме благословени да живеем в родина, на която дърветата са на възраст по-голяма от някои държави в света”, възкликва Цветелина.

Аранжиментът е на доказалия се фаворит в областта на македонската песен - Светослав Лобошки, с който Цветелина работи от началото на своята кариера.
Дух, традиции, родолюбие, корени, любов, приятелство, постоянство, са сред основните устои на певицата.

„Щастлива съм, че с албума „Завръщане към корените” имах възможността, да оставя фолклорно съкровище за бъдещите поколения”, споделя Цветелина. Дай Боже да се родят още такива скъпоценни бисери.

Премиерата на „Зайди, зайди” ще бъде на 22.09. по Агро Тв, Фен Фолк Тв, страницата на Цветелина във фейсбук - www.facebook.com/tzvetelinabg1 , както и в Официалния й канал в YouTube - www.youtube.com/user/tzvetelinamusic .

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.