1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. С конкурс за детска рисунка започва третият ден от Панаира на киселото мляко в Разград

С конкурс за детска рисунка започва третият ден от Панаира на киселото мляко в Разград

Малките художници ще рисуват в Художествена галерия „Илия Петров" от 10,00 ч.

С конкурс за детска рисунка на тема „Панаир на киселото мляко" започва третият ден от Панаира на киселото мляко в Разград. Малките художници ще рисуват в Художествена галерия „Илия Петров" от 10,00 ч.

30 минути по-късно започва друг конкурс, той е за баба, дядо и внуче, озаглавен е „Заедно пеем, танцуваме и разказваме". Провежда се под патронажа на проф. Валентина Костадинова - директор на „Селур фарма"ЕООД и председател на Български национален клуб „Антистареене".

В 16,30 ч. отново има събитие, в което ще участват децата на Разград. В този час в Общинския културен център ще бъде открита изложбата „Първи стъпки в занаята". Тя е от предмети, изработени от децата, обучавани по време на Панаира от занаятчии, участвали в Панаира.

В 17,00 ч. на площад „Независимост" е откритата сцена „Надиграване", на която ще се представят клубовете по танци от региона.

В 19,00 ч. от площад „Независимост" към площад „Момина чешма започва дефилето на художествените колективи, които участват във вечерния концерт. Неговият начален час е 19,30 ч. В него участват фолклорни състави от: Русия, Турция, Унгария, Мексико и Сърбия.

Панаирът завършва с празнични илюминации след концерта, а в същото време около 22,30 ч. пред бистро „Младежки дом" ще има нестинарска вечер.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.