1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Традиционният “Миден и Рибен Фест 2011” ще се проведе в Каварна до 5 септември

Традиционният “Миден и Рибен Фест 2011” ще се проведе в Каварна до 5 септември

По традиция и този път кметът Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет

Традиционният “Миден и Рибен Фест 2011” ще се проведе в Каварна до 5 септември, съобщиха от пресцентъра на общината. По време на осмото издание на атрактивния фестивал каварненци и гости на града ще могат да опитат от многобройните мидени и рибени специалитети, които ще се предлагат в специални шатри в центъра на града.

По традиция и този път кметът на Каварна Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет, който все още се пази в тайна. С него ще мерят сили актрисата Мартина Вачкова и певицата Марияна Попова. Тримата кулинари ще демонстрират уменията си в 17.00 часа на площада в центъра на града. Дегустацията ще бъде поверена на жури с председател актьорът Никола Анастасов и членове - вокалистите на „Сигнал" и „Ахат" Данчо Караджов и Звезди Керемидчиев.

Първата вечер фестът ще започне в 20.00 часа с концерт на група "Аналгин". На 4 септември от 20.00 часа ще забият момчетата от каварненската рок група АCCESS, а след тях на сцената ще се качат "Сигнал". На 5 септември от 20.00 часа Поли Генова и "Дани Милев Бенд", които за първи път ще гостуват в Каварна, ще закрият фестивала.

По време на "Миден и Рибен Фест 2011", от 31 август до 7 септември, в ХГ "Христо Градечлиев" ще се проведе пленер живопис.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.