1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Започна набирането на снимки за “Кукерландия 2012”

Започна набирането на снимки за “Кукерландия 2012”

Един автор може да участва с максимум 5 творби

Започна набирането на снимки за предварителна селекция на Фото изложба-конкурс “Кукерландия 2012”, съобщиха от пресцентъра на общината Ямбол.

Конкурсът е водещо съпътстващо събитие на маскарадния фестивал. До участие се допускат фотографии на български и чужди автори. Могат да се изпращат черно-бели и цветни снимки, без ограничение на използваните технологии. Фотографиите илюстрират традиционните маскарадни игри в България. Един автор може да участва с максимум 5 творби.

След подбор и селекция на фотосите, извършени от авторитетно журиq в салона на изложбата - конкурс ще бъдат допуснати до 40 снимки. Те ще бъдат отпечатани и представени в галерия „Жорж Папазов”. Едва след като е подредена експозицията, петчленно жури ще определи най-добрите.

С цел максимална обективност при журирането снимките, качени за предварителна селекция и снимките отпечатани за изложбата, ще бъдат анонимни до произнасяне на решението.

Снимки за предварителната селекция може ще бъдат качвани до 9:00 ч. на 10.02.2012 г. на адрес www.kukerlandia.com, раздел „Фотоконкурс”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.