1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Започна Световният плодов и зеленчуков пазар Macfrut 2010

Започна Световният плодов и зеленчуков пазар Macfrut 2010

Изложители са 715 фирми, като 80% от тях са от Италия

От 6-ти до 8-ми октомври 2010 година в Чезена ще се състои Европейската Плодова Асамблея и Европейският форум на плодовите и зеленчукови региони Macfrut, което ще бъде на площ от 60,000 m2. Изложители са 715 фирми, като 80% от тях са от Италия.

Изложението предлага шанс за професионалистите, идващи от цял свят, да се срещнат и да се запознаят с актуалните течения и новости в производството. Европейската Плодова Асамблея, която се проведе на 05 октомври, бе „преглед“ на изложението, на който експерти от цял свят обсъждат прогнозата за зимната продукция (плодове от киви, цитруси, ябълки и круши).

В изложението участват повече от 700 изложители: световни водещи производители от плодово и зеленчуковата промишленост, но също така и италиански и международни дистрибутори на съвременната едра търговия (Coop Italia, Conad, Edeka от Германия или Pomona от Франция). Бизнесът от сектора, занимаващ се с прясно набраната и полуготова продукция, се събира в зала Fresh Cut, докато зърнените компании се намират в Strada della Qualità („Пътят на качеството“) - два паралелни опита да се привлече вниманието на посетителите и институциите върху значението на качеството в тези два сектора на плодовата и зеленчукова промишленост.

Повече информация може да видите ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.