1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. 26-то поред изложение за лов и риболов отваря врати в Интер Експо Център

26-то поред изложение за лов и риболов отваря врати в Интер Експо Център

Всичко за любители и професионалисти на едно място

Изложението „Наслука-лов, риболов, спорт“ отваря врати от 26 до 29 септември в Интер Експо Център в столицата. Посетителите могат да открият не само необходими и иновативни пособия за хобито си, но и да се срещнат със съмишленици за обмяна на опит.

Специално място е предвидено за надеждно придвижване с автомобили и лодки, както и най-новото при екипировката на превозните средства. Повишава се интересът и към практикуване на любимото хоби с каяк, снабдено с иновативни системи на движение. И още – посетителите имат възможност да разгледат голям избор от лебедки, въздушни блокажи, аксесоари за оффроуд, оптики, къмпинг оборудване и много други.

Засилено участие има от страна на държавните предприятия у нас, от които любителите на ловен туризъм могат да получат желаната информация за хобито си. България е една от най-желаните дестинации за ловен туризъм в Европа, като основно чуждестранните ловци у нас посещават страната ни за отстрел на едър дивеч. Участие взеха и от Македонското държавно предприятие, с които от 2 години България има партньорски отношения.

За финал на изложението тази седмица от федерацията по кинология за Европа отново организират Международна киноложка изложба, в която български и чуждестранни участници ще се включат с четириногите си любимци.

Автор: Петя Петкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.