1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. 30 години МЕСОМАНИЯ - традиция със собствено лице

30 години МЕСОМАНИЯ - традиция със собствено лице

Успоредно с ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show, от 8 до 11 ноември изложението ще привлече вниманието на посетителите от България и чужбина

От 8 до 11 ноември Асоциация на месопреработвателите в България (АМБ) организира юбилейната 30 годишна изложба за месо, месни продукти и съпътстващи дейности – МЕСОМАНИЯ.

В зали 1 и 2 на Интер Експо Център в София, на повече от 2000 кв.м. застроена площ, ще бъдат представени водещи производители, преработватели, вносители на месо и месни продукти, малки и средни фирми, машини за производството, етикетиращи машини, опаковки, адитиви, както и консултантски компании, софтуери, лаборатории, специализирани автомобили и др. Цялото портфолио от продукти и услуги за сектора ще бъде събрано на едно място. „МЕСОМАНИЯ е форум, където за кратък период от време ще срещнете много професионалисти в месната индустрия“, коментират организаторите. Новостите при храните, технологиите и машините ще привлекат посетители от различни сегменти в хранително-вкусовата индустрия– търговци, дистрибутори, вносители, производители и хиляди потребители от всички възрасти.

МЕСОМАНИЯ ще се проведе заедно с изложения ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show. Петте международни формата ще изпълнят залите на Интер Експо Център от 8 до 11 ноември, превръщайки София в притегателна точка за всеки представител на хранително-вкусовата промишленост както в България, така и на Балканите и Източна Европа.

По време на МЕСОМАНИЯ 2023 АМБ ще проведе за пета поредна година „Дни на българското месо“. В поредица от събития и инициативи кампанията ще поощри най-добрите в сектора и ще популяризира ползите от консумацията на месо и месни продукти, особено от подрастващите. Програмата включва: връчване на отличия „Златен медал с диплом“ за качествени и оригинални пазарни продукти и добавки, специализирани презентации за ученици от професионални гимназии от София и Плевен и студенти от Университета по хранителни технологии в Пловдив.

МЕСОМАНИЯ е истински празник на месопреработвателите и представителен форум на месната индустрия в България и едно от най-престижните мероприятия организирани от Асоциацията на месопреработвателите в България.

Акценти:

-       колективно участие на български фирми – месопреработватели

-       конкурс “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални продукти и/или адитиви, представени от фирми изложители

-       зона за продажби, традиционно съчетана с много атракции за привличане на потребители

-       делова програма: презентации, семинари, дискусии и дегустации, които ще предоставят допълнителни възможности за атрактивно представяне на продукти   и услуги.

-       Вечер на наградите

До началото на изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show остават две седмици. Само с няколко клика, за по-малко от 2 минути, с билет за посещение можем да се сдобием чрез онлайн платформата на www.food-exhibitions.bg.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.