1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Асоциация „Традиционни български консерви“ залага на традиции, първокласен вкус и иновации в представянето на родните производители

Асоциация „Традиционни български консерви“ залага на традиции, първокласен вкус и иновации в представянето на родните производители

ALIMENTARIA 2024 е началото на панаирната година за хранително-вкусовата индустрия

ALIMENTARIA 2024 е началото на панаирната година за хранително-вкусовата индустрия, което ще превърне Барселона от 18-ти до 21-ви март в пресечна точка на традициите и хранителните иновации. Но ALIMENTARIA не е обикновено изложение, а истински хъб за синергия на хранителната промишленост с гастрономията и ХОРЕКА сектора, където вкусът и качеството се ценят. Затова и родните производители на традиционни български консерви заложиха на представяне „3 в 1“ – на отличителния вкус на плодовете и зеленчуците от слънчевата ни страна, приготвени по традиционни рецепти в модерни и високотехнологични фабрики.  Всички индикатори за успех на международните пазари са налице.

ALIMENTARIA 2024

На колективния щанд на България продукцията си представят 4 родни фирми.  Българският щанд е в центъра на сектор “Консерви” в палата 5 и грабва посетителите с модерна визия и с изключително богата гама от продукти на изложителите.

Българското колективно участие се организира от Асоциация „Традиционни български консерви“, с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и ДФ „Земеделие“.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.