1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Българо-португалски форум събира над 70 фирми

Българо-португалски форум събира над 70 фирми

Организатори са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българската търговско–промишлена палата

Над 70 български и португалски фирми се събират на бизнес форум в София утре (16 юни 2015 г.). Събитието е от 10:00 ч. в „София хотел Балкан“, зала „Роял“. Форумът ще бъде открит от президентите на България и Португалия г-н Росен Плевнелиев и г-н Анибал Каваку Силва. Целта на проявата е да бъде активизиран стокообменът между България и Португалия и да бъдат разкрити нови възможности за търговско и  икономическо сътрудничество, както и да бъдат проучени нови пътища за двустранни инвестиции в съответните държави. 

В състава на португалската бизнес делегация са включени представители от следните сфери на икономиката: селско стопанство и хранително–вкусова промишленост, строителство, изграждане на тръбопроводи, производство на пластмаси и продукти от пластмаса, производство и търговия с вино, винен туризъм, консултантски услуги и маркетингови планове, автомобилна индустрия и др. 

Организатори на форума са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ и Българската търговско–промишлена палата, съвместно с Португалската агенция за инвестиции и външна търговия и Посолството на Португалия в България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.