1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте Агро ТВ и този уикенд!

Гледайте Агро ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

Колко му трябва на човек – едно място на припек, стотина козички, добри пастири и прекрасно семейство. Елате с нас в сърцето на Рила – срещата е вдъхновяваща, а мястото е известно – в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“.

Прецизните технологии - сърцето на земеделското производство и още: Технологичните възможности при производството на царевица се разширяват.  Гледайте Агрофорум.  

Екип от учени от Селскостопанска академия изобретиха вино с тъмносин цвят. Още за иновативните технологии при храните- в съботната Агротема. 

Агрокоментарът тази събота носи заглавието: "Концентрацията на земя - в ступор". Не го пропускайте! 

Ножарството е майсторски занаят от векове. Тънкостите се предават от поколение на поколение, като най-трудната част е подреждането на елементите. Още за професията "ножар" ще разберете в рубриката Новина + тази денеля! 

GlobalGap е един от най-разпространените стандарти в света за добри земеделски практики. Повече за него ще научите в неделната Агротема. 

Предаването „Говори България“ с водещ Ваня Манолова завършва серията дискусии за гората - между еко и икономиката и, между горите и защитените територии.   

Общата селскостопанска политика след 2020 година. Нейната философия. В чия мелница ще налее вода? На евроскептиците или на привържениците на Европейския съюз. Гледайте "Брюксел в превод"!  

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.