1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Хорека секторът на изложение СИХРЕ – мобилни приложения за управление и технологии от последно поколение

Хорека секторът на изложение СИХРЕ – мобилни приложения за управление и технологии от последно поколение

Свързаността и оптимизацията в работата са два ключови компонента за успеха на компаниитке от бранша

Само няколко клика са нужни, за да се намали до минимум времето, в което клиентът трябва да почака за взимане на поръчката. Единствено смартфон е нужен за управляване на устройствата в хотела и ресторанта, и уредите и процедурите за СПА и фитнес, персонализирани повече от всякота. Такъв е съвременният хорека сектор. В следващите редове ще откриете любопитна информация за продукти от последно поколение, представяни на изложение СИХРЕ 2020. Международният формат, посветен на хорека сектора от 28 до 31-и януари в Интер Експо Център ще даде възможност на компаниите в ресторантьорския, хотелиерския, туристическия и СПА бизнеса да се срещнат с партньори и клиенти.

Оптимизиране на работата в заведението

С основна роля за успеха на всяко заведение е да се вземе бързо поръчката на клиента и да се изпълни качествено. Приложението MyMenu за мобилни устройства ще бъде едно от решенията на СИХРЕ 2020. Апликацията, представена от UnrealSoft премахва необходимостта клиентът да привлича вниманието на сервитьора. Как работи? Потребителят сканира баркод от масата и сваля приложението. Менюто на зеведението се зарежда автоматично и посетителят се запознава с различна информация за ястията. Вниманието на персонала се привлича само с един клик върху бутона „Повикай сервитьора“. В случай на оплакване или препоръки, клиентът може да се свърже с управителя.

Krebe-Tippo в комбинация с Контролер 516 Avant. Симбиозата между двата продукта онагледява способностите на смарт технологиите и приложимостта им в хорека сектора. „Умните“ перални машини Krebe-Tippo представя Хорека Трейдинг и Сервиз. Разполагайки с Контролер 516 Avant, операторът, независимо къде е, винаги е свързан с машините и може да задава команди. Системата позволява от смартфон, таблет или смарт-часовник да се следят статусът на машините и данните за грешки и консумацията на вода и ток.

Модерно решение за бизнеса предоставя и TABL.BG с уеб платформата си TabL, предоставяща модерно и иновативно решение за бизнеса, предназначена да отговаря на това, от което клиента се нуждае. Чрез нея клиентите се фокусират върху интерактивния избор на най-подходящите продукти.

Фитнес и СПА

Натовареното съвременно ежедневие предполага редовна грижа за тонуса на тялото и състоянието на духа. Затова ключови са фитнесът и СПА. Фитнес оборудване за атлети от Active Gym представя Pulse Gym Shop. Модерните уреди съответстват на най-високите изисквания към биомеханика, ергономичността, дългия срок на експлоатация и безопасността. Комбинираната станция ActiveGym съчетава изчистен дизайн, функционалност и възможност за разнообразни упражнения. Извитата бягаща пътека Active Gym Curve се задвижва и регулира от трениращия, а уредът Leg Press пък дарява усещане за свобода, разтягайки долните крайници по затворена кинетична верига.  

Нека се откъснем от напрегнатото ежедневие... Но – как? Нека опитаме със СПА процедурата „флотация“. За хора, които обръщат внимание на здравето си, тя е акцент на Spa Creative. В зависимост от потребностите на СПА-центъра, компанията предлага два типа пространства за флотация – кабина или специално оборудвана стая. И двата принципа дават възможност за 50-минутни сесии в чиста и хигиенична вода със съдържание от 30% магнезиев сулфат. Течността е с телесна температура; в средата на сесията клиентът се наслаждава на безтегловна, тиха, спокойна и стопляща тялото среда. „Смята се, че едночасов престой във ваната се равнява на 4 часа сън“, отбелязват от Spa Creative.

Дизайн в технологията. Това обобщение можем да дадем на Bike Personal – най-новият от серията емблематични продукти за домашен уелнес Personal. Материалите, използвани за изработката на уреда, представян от ATAMA WELLNESS AND SPA, са елегантни и изискани – микрополираната стомана и алуминий са с най-високо ниво на качество. Продуктът предлага освен новия Bike и иновативен крос тренажор Cross Personal, бягаща пътека Run Personal, хоризонтален велотренажор Recline Personal и Kinesis Personal.

Тук е мястото да отделим време и за подсигуряване на приток от чист въздух в помещенията. На СИХРЕ 2020 хорека секторът ще се запознае с характеристиките на AIRFREE – в ъздухопречиствателят от фирма ЕВАНС. Продуктът, приложим в обществените заведения, дома и офиса, е с патентована технология, която използва топлина за пречистването. Замърсеният въздух се въвлича в керамичното ядро на уреда чрез естествена конвекция на въздуха. В тази зона, независимо от устойчивостта си, алергените и микроорганизмите се унищожават от температура 200°С. Уредът не използва филтри, не се нуждае от почистване или поддръжка, напълно безшумен е и е с ниска консумация на ток.  

Чистота и екологичност

Съвременният хорека сектор изисква компаниите да създават продукти и консумативи, отговарящи на екологичните изисквания. Това е философията и на SHAPE Smart Water Solutions – SHAPE WАTER. За ресторанта и хотела, продуктът дава възможност да се откажем от минералната вода в пластмасови бутилки, сервирайки своя – чиста и свежа вода в елегантни и брандирани със собствено лого стъклени бутилки за многократна употреба. Системата се монтира върху работния плот, пречиства водата от централния водопровод с тристепенна филтрация от последно поколение, премахва до 99.9% механични замърсители (с размер 0.5 микрона), отстранява неприятните миризми, нежеланите вкусове, осигурява антибактериална защита и подсигурява газирана, студена и вода със стайна температура.

С мисъл за природата са създадени и чувалите и пликовете от КОНСУМАТИВ. Алтернативните продукти изградени на растителна основа – от царевица. Тъй като са биоразградими и рециклируеми, те опазват околната среда и водите.

Екологичността ще бъде важен елемент и на съпътстващата програма. Сред събитията е GastronomiX 2020, на което ще се съберат именити шеф-готвачи, както и най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or. Известни лектори от различни направление ще вземаг участие и в двата семинара „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“ и „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“.

Своята регистрация за свободно посещение можете да направите на www.sihre.bg.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.