1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. И Националната асоциация на зърнопроизводителите се обяви срещу липсата на морал в управлението

И Националната асоциация на зърнопроизводителите се обяви срещу липсата на морал в управлението

Снимка:

Сдружението на агробизнеса се обръща към всички политици и управленци с призива да спрат да лъжат

И Националната асоциация на зърнопроизводителите се обяви срещу липсата на морал в управлението на фона на студентските призиви за общонационална стачка и протестите на животновъдите. Сдружението "остро се противопоставя на лъжите и липсата на морал в политиката и управлението на Родината ни!".

"Подкрепяме протеста на животновъдите, заставаме зад устрема и смелостта на българските студенти за морал и достоен живот. В качеството си на български производители, български данъкоплатци и български граждани настояваме договореностите да се спазват, настояваме за морал и почтеност в бизнеса и управлението", пише на официалния сайт на аграрната асоциация.

Сдружението на агробизнеса се обръща към всички политици и управленци с призива да спрат да лъжат. "Ще защитаваме земята си, хляба си, правата си и бъдещето на децата си с всички средства!", заявяват зърнопроизводителите в декларацията.

В Конституционния съд по-рано днес с подписите на 55 депутати от ДПС и БСП  беше внесено искане да обяви за противоконституционно решението на парламента, с което възложи на правителството да предприеме действия за удължаване до 1 януари 2020 г. забраната за продажба на земя на чужденци.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.