1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. INDAGRA 2023 събира елита на селскостопанската и хранително-вкусовата индустрия от 25-ти до 29-ти октомври в Букурещ

INDAGRA 2023 събира елита на селскостопанската и хранително-вкусовата индустрия от 25-ти до 29-ти октомври в Букурещ

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 е най-важната платформа за създаване на мрежи в областта на селското стопанство и храните в Румъния

Палата B2, щанд 26 е мястото на висококачествените български плодове на най-голямото селскостопанско изложение в Румъния - INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023. Българският щанд грабва вниманието на професионалната публика и посетители от цял свят с атрактивна визия, богатството от вкусове и цветове, и с мащабното присъствие на производители от Добруджанския овощарски съюз, Съюза на Дунавските овощари, Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция и Сдружение „Българска асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните“. Представянето на страната ни е организирано с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и ДФ „Земеделие“.

„Фокусът отново е към вкуса и качеството на плодовете от слънчевата ни земя, защото това е отличителната характеристика на родната продукция, това е нашето конкурентно предимство навсякъде по света“, каза Димитричка Търпанова, овощар и председател на Добруджанския овощарски съюз. Освен множество контакти и сделки с търговци и международни доставчици на плодове, стопаните от България са си поставили за цел да обменят опит с най-добрите в бранша и да се възползват от добрите практики в отглеждането и реализирането на продукцията.

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 е най-важната платформа за създаване на мрежи в областта на селското стопанство и храните в Румъния. В тазгодишното издание участват повече от 550 компании от селскостопанския и хранителния сектор от 23 държави.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.