1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Как дигиталният маркетинг допринася за хотелиерския и ресторантьорския бизнес?

Как дигиталният маркетинг допринася за хотелиерския и ресторантьорския бизнес?

Водещи лектори се събират на 29 януари на специализиран семинар от съпътстващата програма на изложение СИХРЕ

За създаване на успешен бизнес в съвременния хотелиерски и ресторантьорски бизнес е необходимо правилно и пълноценно използване на интернет пространството. Затова дигиталната среда е фокус на специализирания „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“. Събитието ще се проведе на 29 януари в Интер Експо Център като част от съпътстващата програма на СИХРЕ – изложението за хорека сектора, провеждащо се под мотото „Завръщане в бъдещето“.

„От водещи специалисти ще разберете как потребителите да открият хотела Ви, за да достигнете възможно най-голяма аудитория, да подготвите най-добрата рекламна кампания и да привлече още клиенти“, коментират организаторите. И добавят: „Първото самостоятелно издание на СИХРЕ за последното десетилетие, което ще се проведе от 28 до 31 януари, поставя акцент върху новите технологии в хотелиерския и ресторантьорския бранш.

Акцентите

Често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти ще бъдат акцент на лектора Георги Стефанов (Ganbox). Върху общуването в дигиталната среда с клиентите и феновете през 2020 г. ще се спре Николай Йоргов от Stellary Agency.

Facebook чатботовете могат да бъдат печеливш подход за бранша в момент, в който в социалните мрежи и онлайн пространството има изобилие от информация, предложения и реклами на хотели и ресторанти. Затова и Благой Никушев от Zebra Digital ще спре вниманието ни върху Facebook Чатботове за нуждите на бизнеса.

На въпроса “Как да привлечем важни чуждестранни партньори, така че да продаваме повече стаи, туристически услуги и допълнителни турове“ ще отговаря лекторът Милан Стойкович от Etourism Consulting, Сърбия. В последния панел Константин Занков (Travel Mind) ще съсредоточи вниманието върху малките стъпки в маркетинга и голямата стъпка за успеха в хотелиерството и ресторантьорството. 

„За семинара можете да се регистриране на http://bit.ly/2tYpCG3“, посочват организаторите.

Още професионални събития

Към специалистите е насочено и друго събитие от съпътстващата програма на СИХРЕ. Семинарът „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“ ще разкрие как да подобрим работата на хотела си, в какво да инвестираме и как модерните технологии могат да послужат за разрастването на бизнеса.

Сред останалите акценти в съпътстващата програма на СИХРЕ ще бъдат едно от най-чаканите кулинарни събития – GastronomiX, събиращо именити шеф-готвачи, както и най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.

Подробната програма за „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“ ще откриете на www.sihre.bg.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.