Компания ще съветва старозагорци как ефективно да управляват земите си

Eкспертите се ангажират да предлагат личен подход, експертни познания и коректност на своите клиенти и партньори

Стара Загора е двайсет и първият град, в който компания ще предлага безплатни консултации и съвети как да печелим от нивите си. Експертите могат да съдействат за проверка за собствеността на земята като дават  юридически и търговски консултации, справки и оценки.

Основна цел за компанията е да подкрепи ефективното развитие на сектор земеделие, който е изправен пред много предизвикателства. Едно от тях е силната раздробеност на земята и липсата на изградени системи за напояване, което оскъпява процеса по нейното стопанисване. Земята трябва да следва своето естествено предназначение – т.е. да се обработва и да генерира добавена стойност за икономиката.

Компанията е първата в бранша с професионална изградена мрежа от офиси в цялата страна. С отварянето на офиса в Стара Загора експертите се ангажират да предлагат личен подход,  експертни познания и коректност на своите клиенти и партньори. Според специалистите земята трябва да се управлява така, че тя от една страна да носи сигурен финансов резултат за собствениците и за тези, които я обработват и от друга да генерира добавена стойност за целия сектор.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.