1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Министър Кирил Вътев и Георги Стоянов ще открият фермерското изложение пред МЗХ

Министър Кирил Вътев и Георги Стоянов ще открият фермерското изложение пред МЗХ

Участие могат да вземат регистрирани земеделски производители, както и малки и средни предприятия, занимаващи се с преработка

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев и председателят на Български фермерски съюз Георги Стоянов ще открият официално днес (15 април 2024 г.) в 11 часа изложението на местни млечни и фермерски продукти в София. Събитието ще продължи на 15 и 16 април 2024 г. пред Министерство на земеделието и храните. Целта е подпомагане на земеделските стопани чрез пряка реализация на произведените от тях продукти сред българските потребители. Участие могат да вземат регистрирани земеделски производители, както и малки и средни предприятия, занимаващи се с преработка. Изложенията се осъществяват с подкрепата на Министерство на земеделието и Държавен фонд „Земеделие“.

Участниците ще имат възможност да обменят опит и познания, да осъществят контакти един с друг и да засилят сътрудничеството помежду си. Посредством изложенията от Български фермерски съюз се надяваме да засилим интереса към земеделските дейности на по-широк кръг от хора, както и да привлечем младото население към тях.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.