1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Нови предложения от Еуралис при сулфоустойчивите слънчогледови хибриди

Нови предложения от Еуралис при сулфоустойчивите слънчогледови хибриди

Компанията представи генетиката си при пролетниците край с. Лехчево

Открит полски ден проведе Еуралис край село Лехчево. Акцент беше поставен на сулфоустойчивите хибриди на компанията. Аркадия е ранен хибрид, подходящ за екстензивни условия, дава сигурни добиви на по-слаби почви. Хибридът 9967 е нов, ранозрел, с много висок потенциал за добив, високо съдържание на масло, формира високи и добре облистени мощни растения, толерантни на полягане и с отличен фитосанитарен профил.

За почитателите на Клиърфийлд технологията предложенията са  Еуромис, Новамис и График. Топ хибридът в това направление е Терамис.

При царевицата се отличават хибридите Флато, Милорд, Сензор, Кортес и Лагун. Особено впечатление прави топ хибридът Метод - 380 по ФАО. Ново предложение на Еуралис в група 380 по ФАО е Дименшън.

Еуралис разработва нова генетична линия при рапицата, стана ясно на полския ден край Лехчево. Тя е с цел постигането на защита, производителност и печалба.
Ето и промоцията на Еуралис за новия сезон: със закупуването на 5 торби от Клиърфийлд хибридите шестата е безплатна, а  при закупуването на 7 торби от конвенционалните хибриди осмата е безплатна. Еуралис, също така, предлага застраховка при непоникване на рапицата, като фермерите ще бъдат компенсирани с Клиърфийлд слънчоглед.

Автор: Светла Стефанова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.