1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Polagra-Food - ново издание 11-15 септември 2011 г.

Polagra-Food - ново издание 11-15 септември 2011 г.

Повече от 200 изложители ще представят тази година своите оферти на експото

Дълги години полските храни се радват на отлична репутация както заради своя вкус, така и заради качеството си. Съществен принос за популярността им има и изложението Polagra-Food. Тазгодишното му издание се организира по време на полското председателство в Съвета на Европейския съюз и потенциалът му ще бъде оценен от посетителите от цяла Европа.

Повече от 200 изложители на месни, млечни продукти, сладкарски изделия, хранително-вкусовата и алкохолната индустрия, ще представят тази година своите оферти на експото. Освен разнообразните представени продукти, Polagra-Food 2011 ще бъде атрактивно и с богатата съпътстваща програма. Тя ще включва много събития, сръзани с международната търговия, изложби, конкурси, лекции, конференции и семинари. Експото ще бъде посетено от най-големите търговци на едро и дребно от цяла Европа. По покана на министъра на земеделието и развитието на селските райони Марек Савички, тазгодишното издание на панаира ще бъде уважено и от представители на европейските министерства. България ще се представи с традиционни млечни хранителни продукти, вина и други.

Програмата ще включва и:

Дистрибуторски форум, серия от специализирани конференции за представители на сектора за бързооборотни стоки. Тази година поканените експерти, наред с други неща, ще говорят също за подреждането и оборудване на търговските обекти и за успешното интегриране на продажбите на едро и дребно.

Полско-руска конференция, посветена на малките и средни предприятия

Министерството на земеделието и развитието на селските райони и Полската агенция за развитие на предприемачеството канят участниците на полско-руски форум за малките и средни предприятия от хранително-вкусовата промишленост. Събитието е вдъхновено и подкрепено от президентите на Полша и Русия. По време на конференциите, полски и руски експерти ще представят насоки и перспективите за развитие на малките и средни предприятия от хранително-вкусовия сектор в двете страни. Форумът ще даде възможности за индивидуални бизнессрещи с руски представители от бранша.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.