1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Свръхкомпактен касов апарат, терминал за самообслужване и система за готвене с дистанционно управление ни посрещат на #RETAIL SHOW

Свръхкомпактен касов апарат, терминал за самообслужване и система за готвене с дистанционно управление ни посрещат на #RETAIL SHOW

От 6 до 9 ноември Интер Експо Център отваря вратите си за първото в България и Балканския регион изложение за ритейл индустрията

Секторът на ритейла е високотехнологичен и изпълнен с модерни решения. От първостепенно значение за ежедневието ни, той е един от браншовете, които специалистите определят като изключително перспективен. Неговият потенциал ще бъде разгърнат по време на първото издание на #RETAIL SHOW, което ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център.

С елегантния си дизайн и компактни размери погледите ще привлече свръхкомпактният касов апарат. Той носи името Daisy Compact S, тежи едва 300 грама и е създаден от българския производител Дейзи Тех. Благодарение на универсалната си батерия и възможността за връзка чрез Bluetooth и WiFi, той се превръща в своеобразен офис.

Терминалът, на който сами поръчваме и плащаме сметката

Не сте прочели грешно. Свидетели сме на епохата, в която автоматизацията на продажбите и обслужването в търговските обекти и мобилната търговия властват с пълна сила. Доказателството е иновативен терминал за самообслужване, който на #RETAIL SHOW ще ни представи СИС Технология. Системата приема поръчки и плащания без присъствие на служител. Възможността за денонощна работа, модулният дизайн и компактните ѝ размери създават условия за висока скорост на обслужване и много доволни клиенти.

Разплащане през телефона

Съществено в търговията и обслужването е разплащането. И тук отново трябва да сме благодарни на съвременните технологии, които ще открием на #RETAIL SHOW. Една от тях е Si.Spot.Pay – приложение, позволяващо да се разплащаме през телефона си. Иновативната система гарантира на клиента лесни и интуитивни функции, благодарение на комбинация от бързо свързване между автоматите и мобилното приложение, което притежава мобилен портфейл. Той може да се зарежда чрез монетен механизъм, кредитна карта и други методи за разплащане.

Контролираме от разстояние системите за готвене

Разбира се, високите технологии не подминават и системите за готвене. Доказва ни го парният конвектомат SelfCookingCenter, представен от ВЕРА 94. Системата за готвене усеща, разпознава и практически мисли, докато работи. Любопитството ни предизвиква функцията ѝ за отдалечен достъп ConnectedCooking. Чрез нея готвещият може да управлява процеса бързо и лесно с компютър, смартфон или таблет.

Традициите са винаги на мода

Едни от най-успешните продукти са тези, които са издържали тежкия изпит на времето. Затова след всичко високотехнологично, което представихме дотук, не можем да подминем традиционните решения.

Видимо е, че сред тях на #RETAIL SHOW ще открием богато разнообразие от витрини за различни видове стоки. И за сладолед, разбира се... благодарение на специална поставка, витрините за фунийки за сладолед на Expo Market са по мярка на всички разновидности на пазара и са снабдени с врати и капак, които предпазват от прах и влага. За оптимизиране на процесите фирмите ще предлагат и настолни, пасивни витрини за поставяне до касовия апарат, позволяващи на клиентите да бъдат предлагани различни видове хлебни и сладкарски изделия. А ако се нуждаете от решение за насипни храни, можете да изберете и L-образни витрини с лопатка или традиционни дървени съдове. За безпроблемното транспортиране и съхранение на различни стоки погледът ни, разбира се, ще бъде привличан от различни идеи, сред които са сертифицираните европалети на фирма EPAL.

Модулността – рационалното решение

За ресторанта, хотела или кетъринга едно от най-рационалните решения са модулните системи. Сред тях е Atrax. Системата е изработена от висококачествени материали - прахово боядисана и неръждаема стомана и основа от масивна дървесина, с лаково покритие. „Модулните системи могат да се използват за малки и големи бюфети, с кристални или дървени повърхности за рафтове, по избор“, коментират специалисти.

Иновативно, изпълнено с много нови продукти и предложения и създаващо условия за развитие на бизнеса. Такова ще бъде първото издание на изложението #RETAIL SHOW. Провеждайки се паралелно с МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО, #RETAIL SHOW ще даде възможност на представители на хранително-вкусовата промишленост от България и чужбина да обменят опит в сектора на ритейла и да развият неговия потенциал. 

В рамките на форума ще се проведе специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.

Регистрацията за своето посещение можете да направите на www.food-exhibitions.bg.  

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.