С фокус върху иновациите в ХОРЕКА индустрията, които решават проблеми и оптимизират управлението на ресурсите
Остават по-малко от 5 месеца до старта на най-голямото за бранша в България изложение за ресторантско, хотелско и кетъринг оборудване. Единственото по рода си вече 23-о издание на СИХРЕ ще се проведе традиционно в специализирания изложбен комплекс Интер Експо Център в София в края на месец януари 2026 година. Надградено с нови изложители, повече изложбена площ и 5 сцени за професионални презентации на световни имена от кулинарната и технологична сфера, изданието се очаква да привлече над 16 000 професионална публика от представители на ХОРЕКА и хоспиталити мениджмънт бранша в България и Балканския регион.
Иновации за ефективност на процесите и ресурсите в управлението на ресторанти и хотели – това е фокусът на подготвените продуктови и технологични презентации от очакваните над 210 световни бранда, представени от почти 100 компании върху 7500 кв.м. площ, които участват в изложението. Много от предстоящите продуктови новости можете да проследите в аванс и на специализирания уебсайт на изложението, както и във всички социални платформи на събитието, които динамично споделят информацията в оставащите месеци до старта.
Част от програмата на изложението традиционно е и специализираният форум за висша кулинария GASTRONOMIX, който организиран в партньорство с Българската асоциация на професионалните готвачи, ще представи изявени имена от световната кулинарна сцена, с възможност за споделяне на тенденции и техники между участниците – шеф-готвачи, ресторантьори, хотелиери, производители и търговци на специализирано кухненско оборудване и професионални продуктови линии. И това е само една от петте сцени, които ще блестят по време на 23-ото издание на изложение СИХРЕ. Интересен поглед към технологии и инструменти за комерсиализиране и маркетиране в помощ на мениджърите в ХОРЕКА сектора ще бъдат представени от участниците на сцената на специализираната платформа DIGITAL BOX. Водещи маркетингови агенции и технологични компании ще споделят последните си разработки в помощ на ресторантския и хотелски мениджмънт – АI инструменти за ремаркетинг, автоматизирани резервационни системи, финтех решения за дигитални разплащания, нови медийни платформи и инструменти.
А за по-ефективно участие на изложителите и техните бизнес клиенти, които събитието привлича, ще предоставим нови възможности за автоматизиран контакт, офериране и организиране на срещи и споделяне на опит, технологии и предложения сред изложители, посетители, институции и презентатори.
Резервирай място на първия ред на най-голямото търговско ХОРЕКА изложение в България, от 27 до 30 януари 2026 г. в София, Интер Експо Център.