1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тридневен събор на българското земеделие организира МЗХ

Тридневен събор на българското земеделие организира МЗХ

Снимка:

Изложението е под патронажа на министъра на земеделието д-р Мирослав Найденов и ще се проведе от 26 до 28 юли

Тридневен „Събор на българското земеделие” организира Министерство на земеделието и храните.

Изложението е под патронажа на министъра на земеделието д-р Мирослав Найденов и ще се проведе от 26 до 28 юли т.г., от 10 до 20 часа всеки ден пред сградата на Министерство на земеделието и храните на бул. Христо Ботев”.

Поканени чрез техните браншови камари и организации са земеделски производители от цялата страна без ограничения на произвежданите от тях продукти в различните сектори на земеделието и свързаните с него области.

Постъпилите заявки за участие до този момент са от изложители на пчелен мед, вино, биологични продукти, млечни и месни продукти, услуги и продукти за земеделските производители.

По време на тридневния събор изложителите по тяхна преценка ще могат да предлагат мостри и информационни материали за произвежданите от тях продукти и услуги, както и ще могат да извършват продажба с тях.

Министерство на земеделието и храните ще участва, като във фоайето на централната сграда на министерството бъдат разположени щандове за информация на земеделските производители от различните дирекции на МЗХ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.