1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тридневно агроизложение ще се проведе в град Кнежа

Тридневно агроизложение ще се проведе в град Кнежа

Снимка:

Събитието ще стартира на 18 юни на площад „Пенчо Янкулов“

Земеделски производители от област Плевен ще обменят опит относно иновациите и възможностите за получаване на субсидии по време на тридневно агроизложение в град Кнежа. Събитието ще се проведе от 18 до 20 юни на площад „Пенчо Янкулов“, пред сградата на общината.

Гостите на изложението ще могат да се насладят на уменията на танцови състави от Народно читалище „Борба 1896“ и ще получат информация относно новите хибридни сортове царевица от Наталия Петровска, гл. асистент и д-р в Института по царевицата в Кнежа.

По време на информационното агроизложение г-н Мъгърдич Хулиян, председател на Национално сдружение на малките семейни ферми и преработватели, ще представи възможностите и предизвикателствата пред малките семейни ферми.

Организаторите не са забравили и младите – на 19 юни (четвъртък) Професионална гимназия по земеделие „Стефан Цанов“, гр. Кнежа ще направи представяне на учебното заведение.

В програмата е отредено място и на демонстрации на последните иновации в селскостопанската техника. Организаторите са подготвили специални изненади за всички, които ще посетят събитието.

Вижте програмата в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.