1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. 4 балкански държави в диалог за бъдещето на зърнения бизнес

4 балкански държави в диалог за бъдещето на зърнения бизнес

Фокус върху Балканите и нарастващото им влияние върху глобалната търговия

Втората сесия на Зърнена Академия 2023 на 26 октомври отправя поглед към регионалните тенденции в зърнената търговия и производство. 4 първокласни панелиста от 4 различни балкански държави ще покажат свързаността на бизнеса не само на регионално ниво, но и ще поговорят за все по-нарастващото влияние на Балканите върху световната търговия със земеделска продукция.

ФОКУС ВЪРХУ БАЛКАНИТЕ И НАРАСТВАЩОТО ИМ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ГЛОБАЛНАТА ТЪРГОВИЯ

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО СЕГА

Серкан Кайъкчъ - Управляващ партньор в Cosecha Yem Ve Tarim Urunleri̇ Tic. | Турция. Темата, към която Серкан ще насочи вниманието на публиката на Зърнена Академия 2023 е:

ТУРСКИЯТ ПАЗАР - ТЪРГОВИЯ БЕЗКРАЙ

Александру Неагу - търговец в Cargill | Румъния - ще задълбочи разговора, анализирайки пазара в Румъния и Черноморските пристанища като логистичен център с нарастващо влияние в условията на нова геополитическа реалност. Неговата тема е със заглавие:

ТЪРГОВИЯ НА РЪБА, ЧЕРНОМОРСКИЯТ ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР

Александър Лалич - Изпълнителен директор на Agricom Company Group | Сърбия - ще продължи анализа на балканските пазари с насочване на фокуса към Сърбия с интересната си презентация със заглавие:

РЕКОЛТИТЕ В СЪРБИЯ И ТЪРГОВСКИ ПОТОЦИ

Ивайло Ненков - Член на Управителния съвет на БГ Агро | България ще бъде модератор на този панел, като в диалог с останалите панелисти от Балканите ще съпостави и ролята на България в регионален и глобален аспект.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.