1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Азотно торене - висока ефективност по ЕС стандарт

Азотно торене - висока ефективност по ЕС стандарт

Решението е тук по съотношение ефективност/цена!

Биоазото N 12 е съставен от органичен азот и е прекрасно решение за азотно торене. Основно предимство на Биоазото N 12, е че той в продължение на 3- 4 месеца се освобождава бавно и бива 100 % усвоен от растенията. С въвеждането му освен азот почвата получава и въглерод, който стимулира растежа на полезната микрофлора и така структурира почвата и влияе върху влагозадържащата и способност.

Амитица

Препоръчителната доза е 15-20кг. /дка като за оптимални резултати препоръчваме комбинация с вече познатите Ви Азотхелп – 50 мл/дка или Булнова 250-350 мл/дка.

Азотохелп - фиксира амтосферния азот, благодарение на активността на бактерията Azotobacter chroococcum. Осигурява 4-6 кг. активно вещество! Стимулира развитието на кореновата система и ускорява растежа на растението, благодарение на аускините.

Амитица2

Булнова - направен от патентована ферментация от две стимулиращи растежа ризобактерии (PGPR), които установяват симбиоза с кореновата система и по-късно обменят хранителни вещества съставени от органични киселини, захари, амино киселини, витамини и други. Фиксира азота. Мобилизира неразтворими фосфати в почвата и ги прави лесно усвоим за растенията.

https://amiti.org

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.