1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Булагро Машини ще представи първия 30-литров дрон произведен в Европа

Булагро Машини ще представи първия 30-литров дрон произведен в Европа

Булагро Машини ще представи първия 30-литров дрон произведен в Европа

Много сме развълнувани да ви представим новия ексклузивен бранд в нашето портфолио – европейския пионер в дрон технологиите ABZ Innovation. Верни на своето мото да бъдем винаги иновативни и да носим максимална добавена стойност на своите клиенти, ние избрахме унгарската компания, заради новаторските решения, които предлага на земеделските производители.

Двата модела, от които ще могат да избират българските фермери, са с практични размери за всяко стопанство – с 10 л и 30 л обем на резервоара. Разработени са в сътрудничество с университета в Гьор, Унгария, в съответствие с всички европейски екологични стандарти и със специална насоченост към условията за земеделие на стария континент. Благодарение на новото ни сътрудничество с ABZ Innovation, ние ще предложим на българските фермери безопасна и лесна за използване дрон технология на разумна цена, заедно с непрекъсната сервизна поддръжка и бързо снабдяване с резервни части от склад в Европа.

dron-abz

Икономическите и екологичните предимства на дроновете ABZ Innovation са забележителни. Благодарение на усъвършенстваната CDA технология на пръскане с ротационни дюзи и оптимизиран въздушен поток, българският земеделец ще може да намали с до 60% употребата на химикали и със  зашеметяващите 95% потреблението на вода. 90% от текущите разходи, свързани с поддръжката на един земеделски дрон, произтичат от амортизацията на батерията. Ето защо от ABZ Innovation са обърнали специално внимание на перфектното оразмеряване, щадящото зареждане и ефективното управление на своите батерии, за да осигурят безкомпромисна ефективност, надеждност и максимално време на работа на селскостопанските си дронове.

dron-abz1

Убедени сме, че високотехнологичните дронове на ABZ Innovation ще отправят сериозно предизвикателство към преобладаващите китайски селскостопански технологии за дронове и ще променят начина, по който българските земеделци подхождат към селското стопанство. Тази технология не само ще повиши ефективността, но също така ще допринесе за икономическото благосъстояние на фермерите в период на изключително непредсказуеми метеорологични и пазарни условия.

dron-abz3

Премиерата за България на дроновете ABZ Innovation ще бъде направена по време на изложението БАТА АГРО, което ще се проведе от 13-ти до 17-ти май 2024 г. в Стара Загора. Ще имате възможност да разгледате на живо и да тествате двата модела селскостопански дронове L-10 Pro и L-30 на специално предвидените за това тестови полета.

Повече за новите модели селскостопански дронове на ABZ Innovation можете да разгледате ТУК.

За повече информация и поръчки се обърнете към регионалните търговски представители на Булагро Машини, или позвънете на тел. 0883 71 03 03.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.