1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. БУЛАГРО СПЕЧЕЛИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ „BEST BUY AWARD”

БУЛАГРО СПЕЧЕЛИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ „BEST BUY AWARD”

Българските земеделци определиха Булагро АД като компанията, предоставяща най-добро съотношение между качество и цена в категориите „Семена пшеница“ и „Семена ечемик“

С голямо удовлетворение споделяме с вас новината, че Булагро бе отличена с престижната награда "Best Buy Award", за най-добро съотношение между цена и качество в категориите "Семена пшеница“ и „Семена ечемик".

Bulagroseeds

Отличието се присъжда от швейцарската независима организация ICERTIAS (http://www.icertias.com), която провежда изследвания, измерващи клиентския опит, мнения и нагласи по отношение на производителите и доставчиците на услуги, предлагащи най-добро качество в съответния ценови клас. На базата на проучване сред 1200 земеделски производители от цяла България, попитани кой доставчик биха избрали при покупката на семена пшеница и ечемик, ако водещ критерий за тях е съотношението "цена - качество", победител с най-много събрани гласове е Булагро АД.

Bulagroseeds

ICERTIAS е водеща, частна, политически независима, международна организация, която проучва пазара и открива, сертифицира и награждава компании, продукти и услуги с изключително качество, насочвайки потребителите от целия свят към най-доброто, което пазарът предлага. Със своите сертифициращи програми Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL и Customers’ Friend certification, ICERTIAS понастоящем присъства в над 40 страни от 5 континента. Основана в Швейцария през 2011 година, организацията ICERTIAS е регистрирана като “ICERTIAS – International Certification Association GmbH” в търговския регистър на Швейцария.

Bulagroseeds

Изпълнителният директор на Булагро Груп д-р инж. Христофор Бунарджиев сподели:

„Тази награда е едно огромно признание за труда и усилията, който вече 32 години полагаме, за да отговорим на непрекъснато променящите се и растящи нужди на българския земеделец. Ние предлагаме пълноценни, здрави семена, формирани при пълна осигуреност на растенията с хранителни елементи и възможно най-доброто им съчетание. Това е най-важната предпоставка за един успешен посев, който да донесе и добър добив. Дължим това признание на Вас, нашите лоялни клиенти! Благодарим Ви за доверието!“

От 2013-та година Булагро разполага със специализиран завод за заготовка на посевен материал в старозагорското село Яздач. Той е оборудван с техника от най-висок клас – почистваща машина Шмидт-Зеегер/Бюлер, машина за почистване от примеси Агроконсулт Метал и обеззаразяваща машина Петкус. Произведените семена преминават през строг процес на почистване, заготвяне, обеззаразяване и третиране с коренов биостимулатор, след което се пакетират и подготвят за експедиция. Семената подлежат на задължителна проверка за сортова автентичност, сортова чистота, кълняемост, съдържание на влага и здравно състояние, установени с наредба на Закона за посевния и посадъчен материал. Капацитетът, с който функционира заводът, е 4,5 тона в час. Интегрирайки най-новите технологии в бранша, Булагро гарантира качеството на продукцията от полето до вратата на клиента!

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.