1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Флавор CS, Солиндо CS, Монтекристо CS, Сомтуосо CS - перфектните партньори на зърнопроизводителите

Флавор CS, Солиндо CS, Монтекристо CS, Сомтуосо CS - перфектните партньори на зърнопроизводителите

Кампания при рапицата – застраховка суша и бонус торби

На открит полски ден в с. Друган ЛИДЕА показа в полева платформа най-новите си сортове, както и вече утвърдените пшеници на производствените площи на много фермери.

Домакинът на платформата Васил Василев е извел перфектни опити и въпреки тежките за района на Радомир климатични условия, пшениците се развиват много добре. Зелени са и наливат зърно.

„Пшениците са добре отгледани, професионализмът на нашия партньор е безупречен и му благодарим за добре свършената работа и дългогодишното партньорство с фирма ЛИДЕА“, каза регионалният представител за Югозападна България Илиян Диков.

На полето са засети 7 пшеници, 4 от тях са нови предложения. Сортове като Флавор CS, Солиндо CS, Монтекристо CS, Сомтуосо CS са перфектните партньори за есенната кампания на земеделците от тази част на страната, а и за други райони, където влажността е висока и благоприятства развитието на икономически важни болести.

Изключително добра генетика, коментираха и гостите на полето - земеделски производители и специалисти. Добивите от сортовете през последните 3 години на опитни парцели са се движили около 900 кг/дка, сподели Николай Петров, технически представител за Западна България.

Приспособимият Жуп CS е тайният коз на всеки трети фермер, който сее ечемик. От тази кампания ЛИДЕА излиза с нови предложения при тази култура.

КАМПАНИЯ РАПИЦА

За есенната кампания в сегмент Клиърфийлд рапици ЛИДЕА предлага: EC Децибел CL, EC Талел CL и EC Калкулати CL.

В конвенционалния сегмент: ЕС Капело, EC Капело протект, ЕС Амадео, ЕС Навиго, ЕС Цезарио.

ОФЕРТА ЗИМНА РАПИЦА 2022 - ПРЕМИУМ ПАКЕТИ

ЛИДЕА предлага застраховка срещу непоникване на маслодайната култура заради суша. Това е допълнителен комплимент към земеделските партньори на фирмата, които ще бъдат компенсирани със семена за пролетни култури.

В допълнение са бонус торбите за Клиърфийлд сегмента по формулата 6+1 или 20+5, в зависимост от закупените количества.

В конвенционалния сегмент, където ще работи формулата 8+1 или 28+5, промоцията е още по-голяма.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.