1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Генералният директор на ИКАР – Русия – сред лекторите на Зърнена Академия 2019

Генералният директор на ИКАР – Русия – сред лекторите на Зърнена Академия 2019

Събитието ще се проведе на 31 октомври в к.к. Златни пясъци

Зърнена Академия 2019 е място за срещи на водещите фирми и експерти на зърнения пазар. Тази година сред лекторите на влиятелното събитие ще бъде Дмитрий Рилко, генерален директор и водещ анализатор на ИКАР - водеща руска частна агробизнес информационна институция, която предоставя ежедневни, седмични, месечни и прогностични доклади за състоянието и перспективите на вътрешния и международния пазар на земеделски продукти, както и разработва стратегически пазарни доклади. Компанията предоставя специализирана информация на ThomsonReuters и Bloomberg. От 2010 г. IKAR е член на глобалния проект AgriBenchmark.

Дмитрий Рилко завършва през 1983 г. с отличие Московския държавен университет, Икономически факултет. След това специализира в Института за световна икономика и международни отношения на Руската академия на науките. От 2001 г. заема длъжността Генерален директор на Института за агропазарни проучвания. Oт 2017-2018 г. Дмитрий Рилко става независим член в борда на директорите на най-големия вътрешен терминал за износ на зърно в Новоросийск. От 2017 г. досега е независим член в борда на директорите на Агрохолдинг Степ (основен руски земеделски производител). Кавалер на ордена Merite Agricole (Франция); отличие на руския министър на земеделието и др.

Презентацията на Дмитрий Рилко ще е на тема „Русия и Украйна – в търсене на нови пазари“.

По време на Зърнена Академия 2019 участниците от цялата индустрия и свързаните с тях компании ще имат възможност да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Организатори на събитието са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.