Конкурентно производство на фуражен грах

Къде се крие тайната на успеха

Агрофирма от гр. Кнежа използва продукти на UPL за отглеждане на фуражен грах. На полето е приложен биостимулаторът БМ Старт.

БМ Старт е продукт за листно приложение на база кафяви водорасли (Ascophyllum nodosum), комбинирани с микро- и макроелементи, който със своята уникална технология на физиоактиватор повишава устойчивостта на растенията на стрес, усилва фотосинтезата, подобрява опрашването и залагането на плодове, коригира дефицита на Бор (B), Молибден (Mo), Магнезий (Mg) и Сяра (S).

Технологията на UPL е резултат от дългогодишно изследване, проведено съвместно от Френския Научен Институт и Университета на Джорджиа в САЩ. В екстракт от морски водорасли Ascophyllum nodosum, добити в района на полуостров Бретан и преработени чрез щадяща „студена“ технология, която максимално предпазва полезните съставки, е изолирана активна молекула олигозахарид. Доказано е положителното й въздействие върху метаболитните процеси в растението, което неминуемо води и до по-ефективно използване на вложените минерални торове.

БМ Старт активира храненето на растенията, повишава качеството и добива на плодовете и зеленчуците.

Дозата на приложение е 200 мл/дка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.