1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. КВС Агро България: Без притеснения за есенната кампания

КВС Агро България: Без притеснения за есенната кампания

Доставките на торовете Yara са ритмични

КВС Агро България представи на Международното изложение БАТА АГРО 2022 норвежките продукти на Yara и на испанската компания Proserpina.

„Правим регулярни доставки на торове. Ангажиментите, които сме поели пред клиентите си, ще ги изпълняваме. В момента тече вноса на торовете за предстоящата есенна кампания. Заявките на клиентите ще бъдат изпълнени в срокове“, увериха от компанията.

КВС Агро България през настоящата година направи серия от опит с продукти на фирма Proserpina. Отчетените резултати са изключително добри. Освен че са на биологична основа, те съдържат жива материя, която е бързоусвоима от растенията.

КВС Агро България предлага цялостни решения за рентабилно земеделие. Преди торовете винаги са почвените проби, които компанията извършва, след това се извършва пробонабиране от листната маса, на базата на които се избира комбинацията от продукти и конкретните дози на торене. Тази цялостна технология дава завършеност на целия процес на отглеждане на културите - умно, прецизно и високотехнологично.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.