1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Модерни автоматизирани системи за теглене и пакетиране от ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД на Агра 2023

Модерни автоматизирани системи за теглене и пакетиране от ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД на Агра 2023

Иновативни, бързи, безопасни и надеждни

ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД ще представи на Агра 2023 най-продаваните на българския пазар модерни системи за сортиране, пакетиране и опаковане на различни зеленчуци като картофи, моркови, лук и цвекло, произведени от водещият доставчик на машини в селскостопанския сектор - полската фирма DOMASZ

Автоматичната опаковъчна машина RA-1 PLUS и Eлектронния кантар за теглене и пакетиране WE-30 PLUS са иновативни устройства, които бързо, безопасно и надеждно извършват зададените дейности. Работят с електроника Mitsubishi, което ги прави издръжливи при непрекъснат процес на работа. Предназначени са както за големи така и за малки земеделски стопанства.

Електронният кантар за теглене и пакетиране WE-30 PLUS е пригоден за работа, както самостоятелно така и в комбинация с Автоматичната опаковъчна машина RA-1 PLUS. Уредът се отличава с изключителна производителност и точност заради своята широка основна лента с пет скорости и на лентата за допълнително претегляне със сменящи се скорости. Влияние върху бързината и прецизното претегляне оказват и четките, придържащи зеленчуците по време на допълнително претегляне. Четките са с пневматично управление.

Самонулиращият се контейнер за зеленчуци е още една изключително важна черта на Електронната машина за теглене и пакетиране WE-30 PLUS. Това решение дава сигурност, че всяка порция стока ще бъде измерена точно, а замърсеният с пръст контейнер няма да предизвика неправилно измерване на подаденото тегло.

paketirashta mashina

Автоматичната опаковъчна машина RA - 1 PLUS е уред, който е идеален за автоматичното пакетиране на зеленчуци в рашел чували. Уредът е приспособен за съвместна работа с Електронният кантар за теглене и пакетиране WE-30 PLUS, както и с гамата от многоканални кантари WKR. Устройството пакетира чували от 2,5 до 25kg. Машината автоматично изтегля чували от ролката, отрязва ги и след изсипването на зеленчуците поставя етикет на мястото на затваряне на чувала. 

Крайният ефект от работата на машината са естетично опаковани зеленчуци в рашел чували със зашит по цялата ширина етикет. 

Освен конкурентна цена, голямо предимство е и фактът, че компанията предлага възможности и готови решения за свързване на отделни устройства в големи, обширни технологични линии, често конфигурирани директно към нуждите на даден получател.

ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД, освен дилър на фирма DOMASZ са и техни клиенти, тъй като компанията е работи в сферата на зеленчукопроизводството. Основната култура, която отглеждат са картофите.

ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД може да посетите на поле IX на щанд 2, срещу палата 13 по време на Международното селскостопанско изложение АГРА 2023.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.